S.V. Capelle speelt gelijk bij GVV’63: 1-1

S.V. Capelle ging zaterdag in Gameren op bezoek bij GVV’63. De openingsfase was duidelijk voor S.V. Capelle dat via Daryll-Lee Maasland, Justin van Ark en Quinten van Caem aardige mogelijkheden kreeg.

Halverwege de eerste helft volgde dan ook de verdiende voorsprong. Via Onur Ulusan werd Daryll-Lee Maasland in stelling gebracht en deze schoot de 0-1 binnen. GVV’63 kreeg in het vervolg van de eerste helft twee goede kopkansen, maar deze waren niet doeltreffend.

Na de rust drong GVV’63 meer aan. S.V. Capelle verdedigde in de 51e minuut niet attent bij een corner, waardoor Thomas van der Ley eenvoudig de 1-1 kon binnenkoppen. Even later raakte een kopbal van GVV’63 de lat van het Capelle doel en volgde van dichtbij ook nog een goede schietkans. S.V. Capelle kreeg hierna nog kansen via Jimmy Moonen en Daryll-Lee Maasland, maar de 1-1 bleef staan.

Komende zaterdag speelt S.V. Capelle nogmaals een uitwedstrijd. Deze keer gaat het in Raamsdonksveer bij RFC op bezoek.