Red-Rag Tachos verwelkomt nieuwe speler Bradley van Den Broek

Foto: Tachos

Het bestuur en de technische staf van Red-Rag Tachos Heren 1 is blij te melden dat zij voor volgend seizoen een nieuwe speler hebben aangetrokken. De 22e jarige Bradley van den Broek heeft zich sinds kort bij de Waalwijkse Eredivisionist gevoegd.

Van Den Broek, afkomstig uit Houten, speelt als sinds zijn jeugd bij zijn thuisclub Handbal Houten en werd met dit team afgelopen seizoen zelfs kampioen van de handbal Eredivisie. “Ik speel sinds mijn zevende bij Handbal Houten, waar ik snel ben doorgegroeid naar het eerste team. Ik heb altijd met veel plezier bij deze club gespeeld, onder leiding van Hans van Dijk heb ik het traject van hoofdklasse tot aan Eredivisie meegemaakt en daar heb ik erg veel van geleerd.”

Toch was het voor Van Den Broek tijd voor een overstap naar een andere club en hij raakte met Tachos in gesprek. “Houten is de afgelopen twee jaar kampioen geworden en daardoor gepromoveerd naar de BeNeLeauge. Hierdoor gaat er ook een stuk meer getraind worden en dat gaat in combinatie met mijn baan niet lukken. Ik raakte met Joep Voermans, tevens speler van Tachos, in gesprek en heb een aantal keer in Waalwijk meegetraind. De klik met het team was er gelijk, ik werd direct opgenomen in de groep en dat voelde heel prettig en vertrouwd.”

Ook hoofdtrainer Vladan Mijalkovic is blij met de komst van hun nieuwe aanwinst. “Bradley heeft bij Houten al veel ervaring opgedaan en op één van de hoogste niveaus meegedraaid. Zijn kennis en inzet brengt hij mee naar Tachos en daar zijn wij erg blij mee. Hij is een sterke cirkelspeler die niet zomaar opgeeft en daarmee een goede toevoeging aan ons jonge team.”

Van Den Broek geeft aan dat hij hoopt veel speelminuten te maken dit seizoen. “Ik wil mezelf ontwikkelen en verbeteren als cirkelloper. Het zou geweldig zijn om de goede flow waar Tachos de laatste maanden in zit vast te houden voor het aankomende seizoen. En wie weet eindigen we dan wel in het linkerrijtje!”

article
93832
Red-Rag Tachos verwelkomt nieuwe speler Bradley van Den Broek
Het bestuur en de technische staf van Red-Rag Tachos Heren 1 is blij te melden
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20190430/red-rag-tachos-verwelkomt-nieuwe-speler-bradley-van-den-broek/
2019-04-30T15:27:46+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/04/30152714/PHOTO-2019-04-22-20-03-45.jpg
Nieuws, Sport