Jubileumwedstrijd v.v. Baardwijk

De laatste dag van de viering van het eeuwfeest van de v.v. Baardwijk stond in het teken van, hoe kan het ook anders, voetbal. ’s-Morgens werd er een onderlinge competitie gespeeld met als hoogtepunt de 7 tegen 7 wedstrijd van de ‘Old Stars’.’s-Middags was het de beurt aan FC de Rebbelen die het opnamen tegen het eerste Heren- en Dameselftal van de ‘geel-zwarte’ jubileumclub.

Het was al vroeg druk op de accommodatie aan de Akkerlaan, De meesten hadden nog kleine oogjes na de fantastische feestavond. Dat vormde geen belemmering om vandaag sportief aan de bak te gaan. In onderlinge wedstrijden werden de krachten gemeten. Oud-spelers van het eerste elftal lieten in hun onderlinge partij zien nog steeds over kwaliteiten te beschikken die hun vele jaren in het eerste team van de ‘geel-zwarten’ hadden gebracht.

Het huidige eerste team van de v.v. Baardwijk, uitkomende in de 3e klasse naam het 45 minuten op tegen FC De Rebbelen. Dit team met coach Ron Jans bestaat uit oud-profvoetballers. Ze waren in hun sterkste opstelling naar Waalwijk gekomen met o.a. Glenn Helder, Andy van de Meijden, Ricky van de Berg, Sjaak Polak, Theo Lucius, Ruben Schaken, Pascal Bosschaard. De gelijk opgaande strijd, die onder leiding stond van oud-scheidrechter Roelof Luinge eindigde in 0-0. Na de rust was het de beurt aan het eerste dameselftal van de v.v. Baardwijk. De dames streden voor wat ze waard waren en wisten zowaar 2 keer te scoren. FC De Rebellen wist 4 keer het net te vinden. Paal en lat voorkwamen dat de dames een meer dan verdiend gelijk spel behaalden.

Dat FC De Rebellen ook een degelijke 3e helft spelen werd duidelijk in de feesttent waar het jubileum werd afgesloten. De band ‘Baby Blue’ en zanger ‘Kafke’ zorgen voor veel sfeer. De v.v. Baardwijk kan terug kijken op een zeer geslaagd jubileumweekend. Dit was alleen maar mogelijk geweest door de inzet van meer dan 100 vrijwilligers. Dank aan al die vrijwilligers en op naar het 110 jaar bestaan in 2029.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen