S.V. Capelle verliest bij NEO’25: 2-1

S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij NEO’25. Al vroeg in de wedstrijd de voorsprong voor de gastheren. Julian Vos onderschepte een slechte terugspeelbal van Capelle en schoot hieruit de 1-0 binnen.

Afgezien van een kopbal van Quinten van Caem, die via een NEO’25 speler over ging, wist S.V. Capelle in het vervolg van de eerst helft geen kansen te creëren en voetbalde het zeer matig. NEO’25 kon dus eenvoudig leunen op de voorsprong, maar was zelf ook nauwelijks gevaarlijk voor het Capelle doel. Kort voor rust veranderde dit, maar gelukkig voor Capelle werd het NEO’25 doelpunt afgekeurd vanwege een duwfout.

Na de rust herstelde Capelle zich enigszins. Het kreeg enkele kopkansen en zag een schot van Onur Ulusan op de lat van het NEO’25 doel belandden. In de 70e minuut kwam Capelle gelijk: een vrije trap van Vedad Hadzic van de rechterkant van het veld ging langs iedereen heen en dus 1-1. Lang kon Capelle hiervan niet genieten: enkele minuten later profiteerde Julian Vos van niet attent verdedigen van Capelle en schoot op mooie wijze NEO’25 naar de 2-1. In de slotfase volgde nog een grote kans voor NEO’25 via Jordy Rosenbrand, die zijn inzet van dichtbij over zag gaan. S.V. Capelle wist de gelijkmaker niet meer af te dwingen en dus bleef de 2-1 staan. Het leed hiermee de derde nederlaag op rij.

A.s. zaterdag is S.V. Capelle tijdens het inhaalweekend vrij en de week er op volgt de thuiswedstrijd tegen het Andelse Sparta’30.