Van Gorp Diervoeders en FEK Metaal steken volleybalvereniging in het nieuw

Op zaterdagmiddag 16 maart verzorgde volleybalvereniging V.C. ATAK’55 een spectaculaire kledingpresentatie in Sportcentrum Waspik. Na ruim 10 jaar was het tijd voor nieuwe wedstrijd outfit. Onder toezicht van een volle sportzaal werd de kleding geshowd en sponsoren bedankt.

Alle competitie spelende leden, vanaf de C-jeugd tot en met de eerste teams, krijgen een nieuw wedstrijdshirt en broekje. “Het blijft uniek in de regio dat het onze club is gelukt om alle leden in één en hetzelfde tenue te steken, daar zijn we ontzettend trots op,” vertelt voorzitter Mark van Gulik. “Een spektakel om onze sponsoren te bedanken, was dan ook wel het minste wat we konden doen.” De vereniging organiseerde daartoe een kledingpresentatie net voor aanvang van de wedstrijd van Heren 1 tegen Stravoc/V.C Weert en sloot af met een borrel in de kantine van het Sportcentrum.

Gedurende de afgelopen maanden waren het bestuur, de sponsoren en de materialencommissie druk met de samenstelling van een nieuw tenue. De shirts zijn speciaal ontworpen voor ATAK’55 en niemand buiten de vereniging heeft eenzelfde shirt. De welbekende ATAK’55 kleuren rood en wit zijn in het shirt verwerkt, met extra aandacht voor het ATAK’55 logo. Zo zal de club de komende jaren, samen met hoofdsponsors Van Gorp Dierenvoeders en FEK Metaal, duidelijk worden herkend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen