WSC hervat competitie in Prinsenbeek

Roel Duyuesnoy
Roel Duyuesnoy
Foto: WSC

De winterstop zit er al weer op voor de ploeg van trainer Norbert Rebsch. Komende zondag gaat de competitiebal weer rollen met een uitwedstrijd tegen Beek Vooruit in Prinsenbeek. De oranje-zwarten hebben daarnaast een bijzondere jubilaris in hun midden. Roel Duquesnoy heeft het fraaie aantal van 250 wedstrijden in het eerste elftal bereikt.

In zekere zin zat WSC niet te wachten op de winterpauze. Na een tegenvallende start bleef het een behoorlijke tijd puntjes sprokkelen voor de Waalwijkse hoofdmacht. De nodige blessures, vormverlies en soms ook gewoon pech hadden een bescheiden positie op de ranglijst tot gevolg. Medio november begon de ploeg zijn draai weer te vinden. De laatste vier wedstrijden bleef WSC ongeslagen en werd opgerukt naar een positie in de middenmoot. Deze sterke laatste vier partijen zorgden tevens voor een goede start in de strijd om de tweede periode. Komende zondag kan WSC hopelijk laten zien dat het de goede vorm heeft weten vast te houden.

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst eerder deze maand kondigde voorzitter Vincent Bergmans aan dat WSC binnenkort een bijzondere jubilaris in haar midden heeft. Eerste elftal speler Roel Duquesnoy gaat het aantal van 250 wedstrijden in de Waalwijkse hoofdmacht bereiken. Bij één van de komende thuiswedstrijden van WSC zal op passende wijze worden stilgestaan bij deze fraaie prestatie van Roel.

Komende zondag de uitbeurt tegen Beek Vooruit, daarna volgt op 27 januari de thuiswedstrijd tegen Madese Boys.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen