Atletiek Club Waalwijk actief aan de Belgische grens

Foto: ACW

Op zondag 2 december werd aan de Belgische grens de Mardenkro Enclave Cross georganiseerd door Atletiek Club Gloria. Het parcours was uitgezet over bospaden. De atleten van Atletiek Club Waalwijk waren met enkele atleten aanwezig bij deze cross.

Het was door de regen die de nacht ervoor was gevallen een stuk zwaarder geworden. En ook op de dag zelf gingen geregeld de hemelsluizen open. Maar dat maakt het crossen wel wat leuker. Sommige atleten vielen net buiten de prijzen en andere mochten met ere metaal naar huis. Daarbij waren ook weer de VB atleten van Atletiek Club Waalwijk, Rick Standaert uit Kaatsheuvel werd 2e nadat hij de afstand van 1170 meter over drie ronden verdeeld gelopen had. Rick liep dat in een tijd van 5:25 minuten. Lars van Ravenstein uit Waalwijk werd 3e in de tijd van 5:29 minuten. Lars moest een eindsprint maken om de vierde loper voor te blijven.

Meisje Junioren-A Evi van Bladel uit Waalwijk kwam in haar categorie als eerste over de streep. Ze deed over haar ronden van totaal 3800 meter 15:45 minuten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen