Brons tijdens Brabantse Kampioenschappen voor Jort van WZV

Jort staat rechts op de foto
Jort staat rechts op de foto
Foto: WZV

In het weekend van 24 en 25 november werden er tijdens de Regionale Winter Kampioenschappen 3 clubrecords en 11 persoonlijke records gezwommen door de zwemmers van WZV. In totaal waren er 18 individuele starts en 4 estafettestarts.

De meest aansprekende prestatie kwam op naam van Jort Hoppenbrouwers. Hij zwom in een goed opgebouwde race naar een 3e plaats tijdens de 200m schoolslag. Met zijn eindtijd van 3:06.85 kwam hij zelfs dicht in buurt van een NJJK-limiet.

De meeste zwemmers boekten wel 1 PR, zoals Kailen Roa Bernardo, Jade Hoppenbrouwers en Marlotte Spohr. Duuk Dollekens en Jort Hoppenbrouwers hadden zelfs er 3 en Wessel Roosenbrand 2. De meeste vooruitgang werd daarbij geboekt door Jort Hoppenbrouwers tijdens de 200m schoolslag, gevolgd door Duuk Dollekens (50m rugslag) en Wessel Roosenbrand (tijdens de 50m vlinderslag).

De 3 gemengde estafetteteams van WZV kwamen weer zonder uitzondering (en ditmaal op de 4x50m wisselslag) zeer goed voor de dag, wat resulteerde in 3 Clubrecords in de leeftijdscategorieën 15 jaar, 16 jaar en 17 & ouder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen