Atleten van Atletiek Club Waalwijk actief bij Internationale Warandeloop

Foto: ACW

In het weekend van 24 en 25 november werd in de Beekse Bergen de Internationale Warandeloop georganiseerd. Op dit parcours wordt in het weekend van 8 en 9 december ook de EK cross gelopen.

Op zaterdag waren de jeugd, VB atleten en Veteranen aan de beurt. Hierbij waren ook atleten uit de Benelux die alvast het parcours willen verkennen voor de EK cross. De jeugd hadden een pittige ronde met flink wat heuveltjes. Het was wel fris weer maar niet verkeerd om te lopen. Sommige atleten van Atletiek Club Waalwijk liepen ook met dit grote veld mee. Ze liepen dan niet in de prijzen maar het is al geweldig als je hier aan de start staat.

De VB Atleten van Atletiek Club Waalwijk waren weer succesvol, van de 25 atleten behaalde de atleten alle ere prijzen. Ze liepen een afstand van 1200 meter, wat bestond uit een klein ronde van 400 meter en een pittige ronde van 800 meter. Daar was Tjalle Vink uit Waalwijk die als eerste over de finish kwam in de tijd van 4:53 minuten. Rick Standaert uit Kaatsheuvel volgde Tjalle in de tijd van 5:08 minuten en werd daarmee tweede. Lars van Ravenstein uit Waalwijk werd derde in de tijd van 5:01 minuten en daarmee vulde AC Waalwijk het hele podium.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen