S.V. Capelle verliest ruim van Vuren: 1-5

S.V. Capelle voetbalde zaterdag thuis tegen Vuren. In de openingsfase had S.V. Capelle pech met een bal van Vedad Hadzic op de lat van het Vuren doel. Even later schoot Daryll-Lee Maasland net naast.

Het was echter Vuren dat kort hierna op voorsprong kwam. Het profiteerde van slordig balverlies van Capelle, waarna Khalid Bendami de 0-1 kon binnen schieten. Halverwege de eerste helft een gevaarlijk moment voor het Vuren doel. Eerst raakte Justin van Ark de lat en uit de rebound schoot Storm van Boxel in, maar Vuren doelman Jacco Versluis maakte dit schot onschadelijk. Enkele minuten voor rust vergrootte Vuren de voorsprong. S.V. Capelle leed balverlies en was niet attent in de omschakeling: Bas van der Vliet schoot Vuren naar de 0-2. Kort hierna een penalty voor S.V. Capelle. Serhan Eyupoglu schoot deze in de rechterhoek van het Vuren doel. De Vuren doelman anticipeerde hier goed op en tikte de bal uit het doel. De 0-2 bleef dus staan.

Na de rust een schietkans voor S.V. Capelle via Jimmy Moonen, maar deze ging naast het Vuren doel. Aan de andere kant van het veld een grote kans voor Vuren, maar gelukkig voor Capelle werd van dichtbij naast geschoten. Even later een hard schot van Onur Ulusan op het Vuren doel, maar wederom redde de Vuren doelman goed. In de 68e minuut volgde toch de aansluitingstreffer voor S.V. Capelle. Een voorzet van Onur Ulusan werd goed ingekopt door Serhan Eyupoglu: 1-2. Kort hierna gaf S.V. Capelle toch weer een goal weg. Het was weer niet attent in de omschakeling: Michael Tahamata schoot de 1-3 binnen. Hierna was S.V. Capelle het helemaal kwijt en liep Vuren in de slotfase uit naar 1-5 via nogmaals Tahamata en tot slot een doelpunt van Lorenzo Kooijman.

Volgende week speelt S.V. Capelle nogmaals thuis. Deze keer tegen de Raamsdonksveerse fusieclub RFC.