123inkt.nl nieuwe hoofdsponsor jeugdafdeling v.v. Baardwijk

Foto: vv Baardwijk

V.v. Baardwijk is erg verheugd over het feit dat 123inkt.nl de nieuwe sponsor is van de gehele jeugdafdeling van de club. De kersverse sponsor kleedt met bedrukte shirts de hele jeugd aan met een shirt, short, kousen, trainingspak én sporttas.

Het is niet zonder reden dat 123inkt.nl de jeugd van Baardwijk sponsort. In de bedrijfsfilosofie van 123inkt.nl past het om maatschappelijke betrokkenheid te combineren met gezonde ondernemerszin. In deze tijden is het niet meer vanzelfsprekend dat kinderen kunnen sporten. Dit in combinatie met een persoonlijke voorkeur van de directie voor voetbal, zorgde ervoor dat het in 2011 geen moeilijke keuze was om jeugdvoetbal te gaan sponsoren.

Voorzitter Dennis Vos is erg te spreken over de nieuwe sponsoractie: ‘We zijn er erg blij mee dat de hele jeugdafdeling deze prachtige outfits aangemeten heeft gekregen. 19 maart van volgend jaar bestaat de club 100 jaar. Het feit dat de jeugd er dan zo uniform bijloopt vinden we natuurlijk geweldig.’ Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het eerste zijn de tenues uitgereikt in combinatie met een DJ en frietjes voor de kids. Het was een leuke dag en dat was ook aan de vele blije snoetjes te zien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen