Baardwijk verliest thuis van v.v. Oosterhout 0-1

Zondag 14 oktober speelde v.v. Baardwijk een thuiswedstrijd tegen v.v. Oosterhout. Mellisa Oomes was bij deze wedstrijd pupil van de week.

De wedstrijd werd gespeeld onder een stralend zonnetje met geweldig publiek van beide zijden. In de derde minuut een kopkans voor de koploper Oosterhout maar onze keeper Patrick redt uitstekend. De hele eerste helft is Baardwijk de betere. In minuut 13 komt er een kans voor Tom, waarbij de keeper de bal goed keert. We gaan door en in minuut 15 een goede loop actie van Guus, die na veel blessures weer terug is in de basis. In de 16e minuut een solo van Ugur maar de verdedigers zijn een sta in de weg. In de 33e minuut een kansje voor Oosterhout, gevolgd door weer een aanval van Baardwijk waarbij Bartje, die overigens Man van de Wedstrijd wordt, aanlegt en piekfijn op doel schiet. De keeper weet wederom de bal tegen te houden. In de 39ste minuut een schot op de kruising maar de keeper houdt zijn doel weer schoon.

Na rust begint Baardwijk met een goed schot van Ugur maar de keeper keert weer de bal. Oosterhout gaat beter mee voetballen en krijgt een vrije trap die over gaat. Minuut 56 een vrije trap van Bartje die de keeper los laat, maar in de rebound hem toch weer heeft. Het is tijd voor een wissel, Tom heeft een lichte spierblessure opgelopen en kan niet verder. Slowaak Rene komt erin in minuut 64 en heeft na vier minuten al zijn eerste kans die de keeper weer keert. Rene is los en krijgt in minuut 71 een kop kans die weer gered wordt. Het is niet dat Oosterhout niet meedoet, maar Bork blijft de betere en Oosterhout komt er sporadisch uit. Maar als je zelf de kansen mist scoort meestal de tegenstander. In minuut 87 wordt er voorin balverlies geleden, Oosterhout schakelt razendsnel om en snijdt door de verdediging die toch ijzersterk hebben gespeeld en scoren de 0-1. Wat een domper. Maar toch, we rechtte de rug en gaan dan maar voor een gelijkspel, Ravie, die inmiddels is ingevallen voor Guus krijgt de kans op 1-1 op het eind van de wedstrijd. Helaas mag ook dit niet lukken, we blijven pompen en zette alles op alles. Door dit alles krijgt Oosterhout in minuut 93 de kans om de genade klap uit te delen, maar door toedoen van Patrick blijft ons dit bespaart.