Prachtige weken voor WSC meidenafdeling

Plezier en presteren hand in hand bij WSC
Plezier en presteren hand in hand bij WSC
Foto: WSC

Bij de WSC meidenafdeling geld het het motto “plezier en presteren gaan hand in hand”. Na een heldere kick off voorafgaand aan het seizoen zaten ook de leiders en trainers op één lijn en had iedereen er zin in. Verschillende gebeurtenissen lieten de meiden van WSC genieten en toonde aan dat het meidenvoetbal bij WSC leeft!

WSC MO9 en een gedeelte van de MO11 meiden waren enkele weken geleden speciale gast bij de vrouwen van Ajax. Ze mochten meelopen in de line-up van Ajax tegen vv Alkmaar, werden vereeuwigd met de mascotte Lucky Ajax en konden na afloop handtekeningen scoren bij de Ajax vrouwen. Het was niet voor het eerst dat door het goede contact met Ajax onze meiden een mooie dag mochten beleven.

Nog geen week later bezochten maar liefst 65 meiden samen met ouders de wedstrijd van onze Oranje Leeuwinnen tegen Denemarken. In een uitverkocht NAC stadion dansten en schreeuwden onze meiden om het hardst de Oranje vrouwen naar de 2-0 overwinning. Een mooie maar vermoeiende voetbalavond. De volgende dag moesten de meeste meiden gewoon weer aan de bak. En hoe.

Na enkele weken in de competitie staan zowel de MO15-1, MO15-2, MO11 en JO9-4M aan de kop van de ranglijst. Het motto “plezier en presteren gaan hand in hand” wordt door de meidenteams van WSC maar weer eens onderstreept. De avond na de Oranje Leeuwinnen kon de MO11-1 van afgelopen seizoen zich melden na hun nominatie voor sportploeg van het jaar. Geen hoofdprijs deze keer maar wel een leuke avond voor de meiden en ouders.

WSC MO13 heeft na een succesvolle voorbereiding besloten toch de uitdaging aan te gaan in de jongenscompetitie 4e klasse. Het team van Jeroen Blankestijn zal hier wederom veel van leren wanneer ze elke week getest worden tegen jongens. Op het gebied van talentontwikkeling kunnen we ook nog nieuws melden. Uit onze MO13-1 gaan Sophie Bosman en Julia Sleeuwenhoek dit seizoen spelen voor de selectie van de KNVB. Naast de reguliere WSC trainingen gaat Sophie voor de MO13 en Julia voor de MO12 selectie van KNVB Oost Brabant spelen. Een felicitatie voor de meiden, hun team en de trainers. Het seizoen is dus in een goede flow gestart.

Toch zijn er ook nog wat kleine en grote zorgen. We zoeken nog steeds naar een vaste trainer voor de MO15-1 en kunnen we in elke leeftijdscategorie natuurlijk nog wel nieuwe speelsters gebruiken. Dus kent u sportieve meiden of een leuke trainer schroom niet en laat ze kennismaken met de leukste club in Waalwijk als het gaat om meidenvoetbal: WSC. Waar plezier en presteren hand in hand gaan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen