Grote animo voor G-RKC clinic

Foto: RKC

Op woensdagavond 3 oktober stond het veld in het Mandemakers Stadion vol met enthousiaste voetballers, het was namelijk tijd voor de G-RKC clinic!

Om 19:00 uur werden de 86 spelers van verschillende G-teams, en andere fanatieke voetballers welkom geheten in Waalwijk waarna door stichting Samen RKC werd uitgelegd wat die avond stond te gebeuren. Zeven oefeningen waren namelijk uitgezet, welke elk begeleid werd door een speler of trainer van RKC Waalwijk. De jongens en meiden konden dan ook onder andere aan hun trucjes werken in de middencirkel, oefenen in het partijspel op grote en kleine goals, en soepel slalommen langs de pionnen bij de ballenrace.

Na de uitleg begonnen de zeven groepen snel bij hun eerste oefeningen, na 10 minuten was het tijd om door te schuiven naar de volgende oefening. Om 20:20 was de laatste van zeven ronden afgelopen en werd iedereen bij het Samen RKC schietdoek verzameld voor een groepsfoto. Alle begeleiders, deelnemers en spelers van RKC Waalwijk juichten nog éénmaal voor de foto en natuurlijk omdat iedereen het goed naar zijn zin had gehad die avond. Helaas was het daarna tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat iedereen nog een medaille omgehangen kreeg ter herinnering aan een succesvolle G-RKC clinic in het Mandemakers Stadion!

Stichting Samen RKC wil graag alle deelnemers en begeleiders bedanken voor een gezellige voetbalavond. De volgende G-RKC activiteit staat gepland op woensdag 31 oktober, deze thema-avond, met als thema ‘G-Voetbal, wij doen mee!’, begint om 19:00 uur een aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen