S.V. Capelle wint eerste thuiswedstrijd tegen S.V. BLC met 2-0

De tegenstander van de eerste thuiswedstrijd is S.V. BLC uit Den Bosch. Vorig seizoen won Capelle beide wedstrijden met forse cijfers.

S.V. Capelle start sterk. In de 11e minuut een fraaie actie van Jimmy Moonen op links, een voorzet van Daryll-Lee Maasland op Jurgen van Selst en die mist maar net. Vlak daarna kreeg BLC een corner maar deze was ongevaarlijk. Capelle wordt pas echt gevaarlijk in de 25e minuut wanneer Onur Ulusan de bal verovert en een steekpass op Jurgen van Selst geeft, deze aarzelt en zijn schot wordt geblokt. Er gebeurde in de eerste helft niet veel meer totdat Onur Ulusan vanaf ca. 40 meter op goal schoot. In de 44e minuut werd het hierdoor 1-0 voor Capelle, prachtig doelpunt! Scheidsrechter Verhoeven fluit kort daarna voor de rustpauze.

In de 2e helft, de 55e minuut vrije trap voor Capelle. Onur Ulusan achter de bal. Hij schiet op de paal. Uit de rebound scoort Serhan Eyupoglu de 2-0. Serhan Eyupoglu wint in 66e minuut een kopduel, Jurgen van Selst kopt door op Quinten van Caem, maar Quinten ziet zijn schot net naast gaan. 10 minuten later speelt Serhan Eyupoglu de bal naar Quinten van Caem, die passeert de linksback en schiet de bal langs de keeper en langs de verkeerde kant van de paal. Net geen 3-0… Net voor tijd krijgt Jurgen van Selst nog een kans. Na een dieptepass van Onur Ulusan schiet Jurgen van Selst naast. BLC had weinig kansen gehad en S.V. Capelle wint verdient met 2-0 van S.V. BLC.

Komende zaterdag speelt ons S.V. Capelle uit tegen Asperen. De wedstrijd begint om 15.00 uur.