RKC Waalwijk verlengt contract met langstzittende hoofdsponsor in het betaalde voetbal

Foto: RKC

Mandemakers Keukens blijft de langstzittende hoofdsponsor binnen het betaalde voetbal en prijkt ook dit seizoen op de tenues van de Geelblauwen. De sponsorovereenkomst tussen RKC Waalwijk en hoofdsponsor Mandemakers Keukens is met een jaar verlengd.

Commercieel directeur Willem van Linden is verheugd met de verlenging: “We zijn erg blij met het feit dat we ook dit seizoen kunnen rekenen op de steun van onze trouwe hoofdsponsor. Het maakt ons ontzettend trots dat we al meer dan twintig jaar een partnership met De Mandemakers Groep hebben en zij al sinds 1992 op de voorkant van het shirt pronken. In die periode is er een warme relatie opgebouwd, waar de club mede haar unieke status aan te danken heeft. Met het ondertekenen van deze overeenkomst wordt het wederzijds vertrouwen extra bezegeld en kunnen we verder gaan bouwen aan een mooie toekomst voor onze club.”

Niet alleen is De Mandemakers Groep de naamdrager van het stadion, ook is de hoofdsponsor sinds 2017 eigenaar van deze thuishaven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen