RKC Waalwijk accountmanager Johnny de Vries vertrekt naar FC Eindhoven

Foto: FC Eindhoven

In deze zomerse transferperiode maakt ook accountmanager Johnny de Vries een transfer. Hij vertrekt per 18 augustus 2018 naar FC Eindhoven, waar hij de functie van Commercieel Manager zal gaan bekleden. Johnny de Vries was sinds januari 2011 is dienst van de Geelblauwen.

”Het vertrek van Johnny valt ons zwaar, maar is wederom een voorbeeld van het feit dat RKC Waalwijk de club is waar mensen zich ontwikkelen. Johnny zal niet alleen als accountmanager maar ook zeker als mens gemist worden binnen onze organisatie. In moeilijke tijden is hij aan boord gebleven, wij gunnen Johnny deze nieuwe uitdaging dan ook van harte en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.”, aldus Frank van Mosselveld.

Johnny de Vries over zijn vertrek: “Graag wil ik RKC Waalwijk en alle betrokkenen rondom de club bedanken voor deze fantastische periode. Het is mooi om te zien dat ook in de moeilijke periodes iedereen deze warme club trouw is gebleven, waardoor ik er van overtuigd ben dat met de huidige ontwikkelingen de weg naar boven weer is ingezet.”

De komende periode beraadt RKC Waalwijk zich over zijn opvolger en zullen Steef Nieuwendaal en Willem van der Linden zijn taken overnemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen