Begeleidingsteam R.W.B. Vrouwen-1 Zondag compleet

Foto: FPMB Erik Haverhals

Voetbalvereniging RWB heeft met Tibor Csizmazia een nieuwe trainer vastgelegd voor RWB-VR1 Zondag. Met hem mee komt assistent trainer en grensrechter Rene Kuijsten naar RWB. Joyce Leijtens is de nieuwe leidster van het team waarmee het begeleidingsteam RWB-VR1 Zondag nu compleet is.

Tibor Csizmanzia is in het wereldje van Vrouwenvoetbal geen onbekende, de laatste jaren trainde hij de Vrouwen van RKDVC waar hij zelfs vorig jaar kampioen mee werd. Daarvoor was Tibor Csizmazia bij RKDVC 11 jaar jeugdtrainer en 5 jaar keeperstrainer van de jeugd. Ook zijn voetbalcarrière speelde zich af bij RKDVC, voor deze Drunense club stond hij jaren in de goal van RKDVC-1 en 2.

Op dinsdag 14 augustus wordt gestart met de voorbereiding van de Waalwijk Cup. Met een gecombineerd elftal van de Vrouwen van RWB Zaterdag en Zondag doet RWB mee met de Waalwijk Cup, die dit seizoen voor de eerste keer in de historie wordt gespeeld. Voor de Waalwijk Cup trappen de Vrouwen op donderdag 23 augustus af met de poulewedstrijden en worden op zaterdag 24 augustus de finalewedstrijden gespeeld. Dit seizoen wordt de Waalwijk Cup georganiseerd door RWB wat dit jaar zijn 110-jarig bestaan viert. Na de Waalwijk Cup worden de beide Vrouwen groepen weer gesplitst en start na een drietal bekerrondes de competitie 2018-2019 in het weekend van 22 en 23 september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen