Derde editie G-RKC toernooi op zondag 16 september

Foto: RKC

Op zondag 16 september organiseert stichting Samen RKC alweer de derde editie van het G-RKC toernooi. Na de eerste twee succesvolle edities zullen dit keer voor het eerst ook juniorenteams aan de aftrap verschijnen van dit eendaagse voetbalspektakel in en rondom het Mandemakers Stadion.

Rond 9:30 uur worden de deelnemende teams op 16 september verwacht in Waalwijk, waar na een opening echt begonnen zal worden met voetballen. Alle wedstrijden zullen onder leiding staan van officiƫle scheidsrechters en het plezier staat natuurlijk voorop. Rond 14:00 uur zullen de laatste wedstrijden gespeeld worden voordat over gegaan kan worden tot de afsluiting van het toernooi. De prijsuitreiking is hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van, maar stichting Samen RKC zorgt ervoor dat niemand met lege handen naar huis gaat!

Teams kunnen zich nog inschrijven t/m 12 augustus door een mailtje te sturen naar [email protected]. Het G-RKC toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, Fonds Gehandicaptensport, de Dirk Kuyt Foundation en de KNVB.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen