Verzorgingsduo Brechje Moerlands en Lars Groenen verlengen bij Tachos Heren 1

Foto: Tachos

Lars Groenen en zijn partner Brechje Moerlands hebben aangegeven ook volgend seizoen actief te blijven als sportfysiotherapeuten voor de selectie van Tachos Heren 1.

Ook afgelopen seizoen waren zij beiden actief in deze functie en in die periode is er een hechte band ontstaan met de spelersgroep, maar ook zijn Lars en Brechje bekend met de nieuwe trainer van Heren 1: Vladan Mijlakovic. Lars: “Afgelopen seizoen waren Brechje en ik naast de ondersteuning van Heren 1 ook deels betrokken bij de talentvolle jongens van de A1. Vladan was daar toen de coach en Arnoud de teammanager. Het is mooi om te zien dat zij nu een stap hebben gezet richting Heren 1 en wij maken daar aankomend seizoen dus ook graag weer deel van uit.”

Brechje en Lars zijn het gehele seizoen intensief betrokken bij het team en begeleiden de spelers bij blessures en verzorgen de behandelingen voor- tijdens- en na de wedstrijden en trainingen. Daarnaast kunnen de spelers ook bij hen in de praktijk terecht wanneer er sprake is van een langdurige blessure. Lars is actief als sportfysiotherapeut bij Fysio Totaal Waalwijk en Brechje bij Fysiotherapie Beljaart in Dongen. “Op maandag en woensdag is sowieso één van ons standaard aanwezig voor de training begint. De spelers kunnen bij ons terecht voor behandeling, taping, advies over blessures, tips op het gebied van krachttraining etc. Ook tijdens de thuiswedstrijden op zaterdag in sporthal de Slagen zijn wij samen aanwezig om ondersteuning en verzorging te bieden op diverse vlakken. Aangezien de mannen op topniveau sporten is het zeer belangrijk dat er professioneel wordt gekeken naar hun fysieke gesteldheid”. Tachos Waalwijk is zeer blij dat Brechje en Lars ook aankomend seizoen betrokken blijven bij Heren 1 en wij wensen hen veel succes!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen