Leeuwen van de Langstraat 2018 levert € 110.350,- op!

Foto: RKC Waalwijk

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, maakte het boksgala Leeuwen van de Langstraat donderdag 14 juni 2018 zijn comeback.

Onder toeziend oog van ruim 425 gasten – honderd meer dan vorig jaar – gingen 12 ondernemers uit de regio met elkaar de strijd aan in een zestal spectaculaire bokspartijen. Tussen de wedstrijden door konden de gasten genieten van een overheerlijk diner en werd een veiling en loterij gehouden, waarvan de opbrengsten ten goede kwamen aan RKC Waalwijk.

Na het ontvangst in het vernieuwde Mandemakers Stadion – waar de bezoekers de eerste resultaten van de verbouwing konden aanschouwen – verplaatste men zich naar de grote tent op het trainingsveld, die ook dit jaar dienst deed als vechtarena. Onder andere Willem van der Linden, commercieel directeur van RKC Waalwijk, maakte zijn opwachting in de ring. Hij nam het in een titanenstrijd op tegen ex-RKC’er, huidig technisch directeur van Vitesse en oud-collega Marc van Hintum. In de tot de laatste seconde spannende onderlinge confrontatie trok Willem van der Linden uiteindelijk aan het langste eind. De avond werd met achtereenvolgens de loterij, de bekendmaking van het eindbedrag en de afterparty met optredens van John de Bever en Zanger Alex feestelijk afgesloten.

RKC Waalwijk bedankt alle boksers, gasten en sponsoren hartelijk voor hun aanwezigheid en bijdrage! In het bijzonder de hoofdsponsoren Willy Naessens Industriebouw, LXA The Law Firm en KeukenConcurrent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen