HV Tachos gaat feestend de zomer in

Afgelopen zaterdag vond op het sportcomplex van “De Kickers” de jaarlijkse afsluitdag van Handbalvereniging Tachos plaats. Dit jaar stond deze dag in het teken van een nieuw evenement: “De Tachos Zomerspelen”.

Al vroeg op de dag waren er veel vrijwilligers in de weer met de opbouw van alle activiteiten, waaronder een buikschuifbaan, een grote stormbaan en touwtrekken. Vanaf 15.00 stroomde het speelterrein vol en gingen de teams, bestaande uit zowel F jeugd t/m de senioren, de strijd met elkaar aan. Niet alleen op het handbalveld zijn de leden van Tachos erg fanatiek, ook tijdens de Zomerspelen lieten ze zien dat ze niet zomaar te verslaan zijn. Na een aantal spellen belandde het grootste gedeelte kletsnat op de buikschuifbaan.

Na een warme douche en schone kleren sloten om 18:00 uur ook de partners, ouders, broertjes, zusjes en vrijwilligers van de vereniging aan voor een heerlijke BBQ. Tijdens de BBQ werd er nog speciaal aandacht besteed aan de vele vrijwilligers die de vereniging rijk is. Net zoals iedere andere vereniging kan Tachos niet bestaan zonder de inzet van deze mensen en daarom is het zeer belangrijk om hen eens in het zonnetje te zetten. Na lovende woorden en een mooie speech van (zelf ook vrijwilliger) Anne-Marie de Folter, werden er bloemen en knuffels uitgedeeld aan de vrijwilligers en daarna was het tijd voor een feestje! De organisatie van de Tachos Zomerspelen- en BBQ kijkt terug op een zeer geslaagd dag en wenst iedereen een prettige zomervakantie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen