De R.W.B. Feestweek komt eraan!

Het was op de reünie al gezellig druk.
Het was op de reünie al gezellig druk.
Foto: Alexander de Peffer

Op 2 februari 2018 werd er al een feest georganiseerd met een reünie omdat de vereniging op die dag precies 110 jaar bestond. Toen werd er ook al aangekondigd dat er een feestweek georganiseerd zou worden.

Deze feestweek is van 16 tot en met 23 juni 2018. De evenementen commissie heeft dan verschillende dingen voor jong en oud georganiseerd. Op het voorterrein van het sportpark zal een heus feestpaleis worden gebouwd waar een week lang diverse activiteiten zullen plaatsvinden.

Op zaterdag 16 juni gaat het allemaal beginnen met De Gaard gaat Los. Met optredens van Henk Dissel, Raymond Hermans, De buren van de Brandweer en Darkraver. Tussen de artiesten door zorgt Feest DJ Mitchel ervoor dat de sfeer er gegarandeerd in blijft. Voor deze avond zijn kaarten a € 12,50 te verkrijgen in de kantine van RWB.

Op zondag 17 juni is er voor de jeugd van RWB vanaf 11 uur een mega Wipe out run over het gehele hoofdveld. Op dezelfde dag speelt RWB 1 zijn laatste wedstrijd van dit seizoen tegen oud RKC. Deze wedstijd is gratis te bezoeken. RKC heeft al toegezegd dat spelers als Cees Schapendonk, Rick Hoogendorp, Iwan Redan, Youri Cornelisse, Peter Treffers en vele anderen aanwezig zullen zijn. Na afloop van de wedstrijd zal er in de tent nog een optreden zijn van Coverband 100% Katoen. Ook dit optreden is voor iedereen gratis te bezoeken.

Op donderdag 21 juni is er in de feesttent een grote voetbal Quiz. Teams van maximaal 4 personen kunnen dan inschrijven. Inschrijfgeld is € 15,00 per team. Deelname is ook mogelijk niet leden van RWB. De Quiz wordt georganiseerd in samenwerking met Quizevents, aanvang 20.00 uur. Inschrijven kan via formulier in de kantine of via de website van RWB.

Op vrijdag 22 juni is er voor de junioren van RWB een FIFA 2 tegen 2 toernooi. Deelname is gratis en dit wordt mede georganiseerd door Pro-Players. Aanvang is 17.45 uur en voor eten wordt gezorgd.

Ten slotte op zaterdag 23 juni is er nog een groot feest voor alle leden, sponsoren, donateurs van RWB. Tijdens dit optreden zal de allround band Tilt ervoor zorgen dat het een spetterende afsluiting wordt van de feestweek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen