Meiden uit omgeving Waalwijk laten hun skills zien in het Mandemakers Stadion

Op vrijdag 18 mei werd het kunstgrasveld in het Mandemakers Stadion bezet door meiden uit de omgeving Waalwijk. Stichting Samen RKC organiseerde in samenwerking met de amateurverenigingen v.v Baardwijk, WSC Waalwijk, NEO’25 en RWB Waalwijk een vriendinnendag en Ladies Night.

Rond de klok van 15:45 uur stroomden de eerste meiden het stadion binnen voor de vriendinnendag. Om 16:00 uur werd in de middencirkel de middag geopend en werden de meiden verdeeld in vijf groepen. Er stonden vier verschillende oefeningen klaar, allen onder leiding van de trainers van de amateurverenigingen. Zo werden de dribbelskills van de meiden getraind tijdens een fanatiek potje lijndribbel en werd gewerkt aan de individuele acties tijdens een één tegen één oefening. Daarnaast hing een gatendoek in de goal om het mikken en schieten te oefenen en tot slot werd een partij gespeeld in een grote boarding die op het veld stond. Tussen de oefeningen door werd door Stichting Samen RKC gezorgd voor een lekker glaasje ranja.

Om 17:30 uur werd de vriendinnenmiddag afgesloten en verlieten de meiden voldaan het Mandemakers Stadion. Veel tijd om uit te rusten had de organisatie niet want om 18:45 uur meldden de eerste teams van de Ladies Night zich op het veld. Om 19:15 uur werd gestart met het vijf tegen vijf toernooi. Tijdens alle wedstrijden werd gedurende de 15 minuten alles gegeven om de wedstrijden te winnen. Uiteindelijk was het team van SSC’55 dat aan het langste eind trok en op doelsaldo de winnaar van het toernooi werd. Het was een gezellige dag waarop iedereen plezier heeft beleefd. We zien jullie graag volgend jaar weer!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen