R.W.B. al zeven weken ongeslagen

RWB speelde zijn laatste thuiswedstrijd tegen Bavel waarbij er voor beide ploegen niets meer op het spel stond. Beide ploegen maakte er toch een boeiende wedstrijd van met veel mooie doelpunten.

RWB wilde voor het thuispubliek het seizoen op een goede manier afsluiten en de ongeslagen status van de laatste zes wedstrijden vasthouden. RWB startte dan ook fel en kreeg ook al snel een aantal kansen die door Ronald Possemis en Koen van Baardwijk bekwaam werden afgemaakt. Na 20 minuten stond het dan ook al 2-0 waarna Bavel nog wel even tegen sputterde en terugkwam op 2-1. Toch kon RWB met een riante voorsprong gaan rusten want wederom Koen van Baardwijk beantwoordde de 2-1 van Bavel meteen met de 3-1.

Ook in de tweede helft bleef RWB de ruimte die er bij Bavel lag achter de laatste linie goed benutten waardoor het kansen bleef creëren. Toch was het Bavel wat weer even terug kwam in de wedstrijd maar toen RWB topscoorder Kevin Remie meteen daarna de 4-2 aantekende was de wedstrijd gespeeld. Michael Rosenbrand tekende voor het slotakkoord en bepaalde de eindstand op 5-2. In de slotfase kreeg doelman Amir Cehic samen met Koen van Baardwijk een applauswissel, RWB-JO19 keeper Luuk van Oers en Jesper Dreesen mochten het laatste stuk van de wedstrijd volmaken. Amir Cehic heeft besloten om zijn keepershandschoenen aan de wilgen te hangen en Koen van Baardwijk gaat volgend seizoen zijn geluk beproeven bij DESK.

Door inmiddels zeven wedstrijden achter elkaar ongeslagen te blijven staat RWB inmiddels stevig in de middenmoot en heeft het ten opzichte van vorig seizoen prima gepresteerd. Binnenkort zal de Technische Commissie van RWB de definitieve selectie bekend maken. De huidige spelersgroep blijft grotendeels intact en is de vereniging trots dat het weer een aantal talenten van RWB-JO19 door kan schuiven naar de selectie. De Technische Commissie heeft daarnaast nog wat gesprekken met spelers die hebben aangegeven graag naar RWB te komen en in de ogen van de Technische Commissie een welkome aanvulling is voor de selectie.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen Waspik, op het programma. De supporters van RWB hebben rondom deze wedstrijd een fietstocht georganiseerd waarbij op de heenweg aangelegd wordt bij De Witte Brug. Inschrijven voor deze fietstocht die om 11.00 uur begint kan via de deelnemerslijst die in de kantine van RWB hangt, het inschrijfgeld bedraagt € 15,– en dient voldaan te worden voor aanvang van de fietstocht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen