Verlenging samenwerking spelers en leiders selectie v.v. Baardwijk

Foto: Waalwijk.nieuws.nl MiGe Fotografie

Op maandag 16 april maakte het bestuur van v.v. Baardwijk bekend dat de spelers Bart Janssen, Bart Rombouts, Davy Heuverling, Dylan den Exter, Guus Beerens, Kevin Vissers, Ugur Ozcan, Max van de Aa, Rob Ravenstein, Sjors Lombarts, Tom Sleenhoff, Tim Inen, Tony Salm, Delano Boezer, Luuk Koolen, Marc Duppen, Martijn de Brouwer en Ricardo Rijken hebben aangegeven om volgend seizoen wederom deel uit te maken van de selectie. Daarnaast is er een ervaren speler bijgekomen in de vorm van Omar Kaddouri (30), welke vanuit TGG zal overkomen.

100 jarig bestaan

v.v. Baardwijk wil volgend seizoen bij het 100-jarig bestaan onder leiding van Emiel Heefer een prestatie neer gaan zetten die past bij een feestelijk jaar. ”Ik ben blij dat de meeste spelers al hun toezegging hebben gedaan voor het volgende seizoen en hopelijk volgen er snel meer. We zijn met de doorkomende jeugd, zoals Delano, Martijn, Sjors, Delano en Luuk al flink aan de slag om dit seizoen te bouwen aan een stabiele selectie om volgend seizoen daar de vruchten van te plukken.”

Helaas nemen we ook na dit seizoen afscheid van enkele spelers die hebben aangegeven te stoppen of een stapje lager te gaan spelen. Voor Paul Sleenhoff, Sjors Verkerk, Piet Merkx, Kevin Brok en Dylan de Groot zal dit het laatste seizoen zijn. Alle reden dus om dit seizoen nog een stapje extra te zetten om deze mannen een mooi afscheid te geven.

Begeleiding

We mogen vermelden dat uiteraard Gerrit Suntenmaartensdijk door gaat binnen de begeleiding alsmede Jac Burgel. Ook Tom krooswijk, die initieel had aangegeven ermee te stoppen, heeft aangegeven het 100 jarig bestaan van de club niet te willen missen en toch nog één jaar doorgaat. Alleen een gedreven assistent-trainer voor het eerste elftal ontbreekt nog om het plaatje compleet te maken.

Tot slot

We zijn enorm blij met de spelers en begeleiders die hun toezegging hebben gegeven en hopen dat binnen de komende weken meer spelers doen volgen om met een prachtige selectie het seizoen van het 100-jarig bestaan in te gaan. Opdat het een groot feestjaar mag worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen