De zesde editie van het Profavontuur staat weer voor de deur!

Foto: RKC

Ook deze meivakantie biedt RKC Waalwijk kinderen weer de kans om te leven als een echte profvoetballer. De zesde editie van het profavontuur vindt dit jaar plaats van 30 april tot en met 4 mei.

Gedurende deze week beleven kinderen alle ins en outs die komen kijken bij het leven van een echte prof. De week zal gestart worden met een officiële medische keuring die uitgevoerd wordt door de fysiotherapeuten van QPA (Medische staf RKC Waalwijk), en het ondertekenen van een voetbalcontract. Hierna volgen dagelijks één of twee trainingen onder leiding van ervaren trainers. Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan de balcontrole, techniek, schijnbewegingen, duel- en sprongkracht en natuurlijk het voetbalinzicht. Om het energieniveau op peil te houden vindt na de trainingen een gezonde lunch plaats. Ook krijgen de kinderen in deze week de kans, om spelers van RKC Waalwijk tijdens een persconferentie onder vuur te nemen met lastige vragen. Na een week van hard trainen en vele nieuwe ervaringen vindt het officiële wedstrijddebuut plaats. Hoe deze verloopt houden we nog geheim.

Vind jij het leuk om een week te leven als een echte profvoetballer? Ben jij tussen de 5 en 12 jaar? Geef je dan snel op voor het profavontuur via http://www.samenrkc.nl/projecten/rkc-profavontuur/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen