Bavel – Baardwijk 2-0

Een enkele keer speel je als team een wedstrijd waarbij het net niet lukt. Zondag 11 maart 2018 in Bavel was het zo’n wedstrijd.
Net niet voldoende kansen gecreëerd, net niet goed genoeg verdedigd, net niet goed genoeg aangevallen, net niet een penalty benut, net niet gescoord.

De thuiswedstrijd tegen Bavel werd gewonnen met 2-1, maar Bavel bezet sinds de winterstop de 2e plaats in de competitie, en Baardwijk speelt op dit moment in de middenmoot. De eerste helft was Bavel de betere van het veld, de tweede helft werd Baardwijk sterker, maar omdat Bavel in de eerste helft gemakkelijk op voorsprong kwam door een doelpunt van Sander van Gils, was de ruststand 1-0.Met enkele wisselingen in het team van Trainer Emiel Heefer ging Baardwijk op zoek naar de gelijkmaker, tenminste dat was de intentie, maar in de 46e minuut mocht Bavel aanvaller Robin Adriaansen na een overtreding een penalty nemen. Baardwijk’s doelman Tony Salm keek de ingeschoten penalty naast het doel maar moest toch 4 minuten later de bal uit het net halen. Rob Adriaansen mocht nog een penalty nemen, dit keer scoorde de aanvaller beheerst.

Baardwijk had nog 40 minuten om verandering in de stand te bewerkstelligen. Maar toen in de 65e minuut Tom Sleenhoff zijn 2e gele kaart ontvang van scheidsrechter de Graaf moest Baardwijk met 10 tegen 11 proberen kansen te benutten. Kansen kreeg het team nog, een penalty werd gemist, de baal en de lat werden geraakt, maar ook de zekere doelman van Bavel hield met kunst en vliegwerk zijn doel schoon. Baardwijk kon ondanks een slotoffensief geen punten mee naar Waalwijk nemen, eindstand Bavel – Baardwijk 2-0.

Zondag 18 maart 2018 komt TSC uit Oosterhout op bezoek, TSC won afgelopen zondag met 5-0 van VCB en met de uitwedstrijd in Oosterhout in gedachte (1-0 voor TSC) kan Baardwijk alle support gebruiken bij deze wedstrijd.