RedRag Tachos wint ruim van Aalsmeer2

Voor aanvang van de wedstrijd RedRag Tachos tegen Aalsmeer2 werd RedRag Tachos speler Niels Versteijnen gehuldigd door voorzitter Frank Schilders voor het maken van het doelpunt van de maand in Duitsland, gescoord tijdens een wedstrijd voor Jong Nederland. Tijdens de wedstrijd liet Niels Versteijnen zich ook weer gelden en werd met 10 doelpunten topscoorder van de thuisclub.

De wedstrijd kende een vliegende start en binnen geen tijd stond er een 7-1 score op het bord. Daarna ging het tempo er een beetje uit waardoor Aalsmeer terug kon komen tot 3 doelpunten verschil. Echter toen vond Tachos het wel weer genoeg en werd er werd de rust bereikt met een 14-9 stand.

Tijdens de tweede helft ging Tachos vrolijk door met scoren en maakte Duncan Hoost, goed voor in totaal 7 doelpunten, maakte een paar zeer mooie doelpunten. Later in de tweede helft liet coach Paul Coenders ook de jeugdspelers Jochem Brouwer (2), Pieter van der Velden (1) en Mikolaj Borowczyk (1) weer wat speelminuten maken en ze pakte ook hun doelpunten mee.

De einduitslag was 38-22 voor RedRag Tachos.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen