Podiumplaatsen voor atleten Atletiek Club Waalwijk bij Spiridoncross

Op het mooie cross parcours van Atletiek Club Spiridon in Rijen werd zondag 21 januari 2018 de Global Spiridoncross georganiseerd.

Het is een parcours wat bekend staat om een drassig parcours, een veengebied bij de oude Steenfabriek. Een pittig parcours met enkele flinke heuvels erin. In de ochtend was het parcours nog bevroren maar in de middag werd het door in het zonnetje belopen parcours steeds zwaarder. Ideaal loop weer met een zonnetje en weinig wind.

De VB atleten mochten als eerste aan de bak daarbij waren ook weer de VB atleten van Atletiek Club Waalwijk. Tjalle Vink uit Waalwijk kwam nadat hij 1100 meter had gelopen als 2e over de streep in een tijd van 4:26 minuten. Rick Standaert uit Kaatsheuvel zat hem op de hielen, Rick werd 3e in de tijd van 4:31 minuten. De jeugd van Atletiek Club Waalwijk hadden het goed gedaan maar vielen buiten de prijzen.

Bij de Meisjes Junioren-A werd Evi van Bladel uit Waalwijk 1e ze moest 5900 meter lopen ze deed dat in de tijd van 26:10 minuten.
De Vrouwen Masters 35+ liepen een afstand van 7925 meter daarbij werd Lianne Ivens uit Waalwijk 3e in de tijd van 36:24 minuten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen