Succesvolle cross voor atleten van Atletiek Club Waalwijk in Goirle

Zondag 14 januari werd op de Regte Heide in Goirle een cross wedstrijd georganiseerd door Loopgroep Goirle. Deze cross telt ook mee voor het regio 13 circuit.

Het is een parcours over heidevelden en bospaden in een mooie omgeving. Dit jaar hadden ze eens een keer gunstig weer en was het goed te belopen. Diverse atleten van Atletiek Club Waalwijk stonden ook hier weer aan de start. De start begon met de Pupillen en VB atleten die de kleine ronde van 1270 meter moesten lopen. Hierbij liep Tjalle Vink uit Waalwijk bij de Jongens VB weer in de prijzen hij werd 2e in de tijd van 4:59 minuten. Lotte Verhoeven uit Kaatsheuvel werd bij de Meisjes VB 1e in de tijd van 6:25 minuten.

De Meisjes Junioren-C moesten een afstand van 2540 meter lopen, dat waren 2 kleine ronden. Daarbij liep Zoe Reuvekamp Gille uit Loon op Zand een tijd van 14:08 minuten en werd daarmee 3e. Janiek Leijtens Meisje Junioren-B uit Waalwijk werd 3e in haar categorie in de tijd van 19:43 minuten. Janiek moest 4070 meter lopen, 1 kleine en 1 grote ronden.

De Vrouwen Senioren en Vrouwen Masters liepen 2 grote ronden totale afstand 5600 meter, daarbij liep Lianne Ivens Vrouwen Masters 35+ uit Waalwijk in de prijzen. Ze kwam in de tijd van 25:07 minuten over de streep en werd daarmee 2e. Ria Weerts Vrouwen Masters 45+ uit Waalwijk was na een lange blessure ook weer van de party. Ze liep meteen in de prijzen, Ria werd 2e in de tijd van 26:11 minuten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen