Hardlopen iets voor jou?

Foto: Enforce

Dinsdag 30 januari organiseert Enforce Waalwijk een (gratis) hardloop clinic om kennis te maken met ons aller nieuwste programma Enforce Run.

Heb jij altijd al ambitie gehad om te binnen met hardlopen, loop je al hard maar kan jij nog verbeteren in techniek. Ben jij al een stuk verder en wil je de stap maken naar een wedstrijd halve/hele marathon en kan je daar een goed plan bij gebruiken? Meld je dan direct aan en maak impact op jouw doelen. Het vind plaats om 19:00 aan de Industrieweg 76 in Waalwijk.

Ben jij aanwezig?

Beginnen met hardlopen heb je vast al eens geprobeerd. Je begint fanatiek, zonder plan en echte toewijding met hardlopen en als het een avond slecht weer is of je hebt een drukke dag gehad, stel je je training uit. Voor je het weet sla je trainingen over en als gevolg haak je af. Het resultaat blijft uit en dat is jammer want je kan het! Gewoon weg te gaan hardlopen is simpel weg erg lastig, je loopt vaak tegen problemen aan die ervoor zorgen dat je stopt. Steeds eraan beginnen om vervolgens weer te stoppen werkt niet. Door maar wat te doen vergroot je de kans op blessures enorm en verklein je de kans om iets te bereiken. Weet jij wat looptechniek is, wat je houding moet zijn en hoe je moet balanceren om echt te kunnen hardlopen? Voor je het weet zit je met een gebrek aan motivatie of met een blessure thuis op de bank en verlies je dat wat belangrijk voor je is weer uit het oog.

Enforce Run Experience

Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te te beginnen met hardlopen, iets vol te houden of dat ultieme doel te bereiken. Het lukte ons ook. ‘The Enforce way’. We zijn er! We zijn er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor dat wat echt belangrijk voor je is. Ga een stap verder dan je normaal gesproken zou gaan en zie hoeveel impact je kunt maken op je eigen leven en dat van je omgeving. Kies voor die stok achter de deur en leer hoe je echt goed kunt hardlopen. Onze runcoaches leren je alles. Ze kijken hoe je beweegt en wat je kunt verbeteren, ze drijven je tot het uiterste, maar leren je ook te genieten van het hardlopen.

We hebben 3 krachtige, exclusieve programma’s zodat je zowel als absolute beginner als gevorderde hardloper onderdeel kan zijn van onze Enforce community. Samen met andere Enforcers daag je jezelf elke training maximaal uit en heb je allemaal hetzelfde doel; Jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt. In onze opstartgroep leer je 5 km hardlopen binnen 3-6 maanden, ook 10 km moet mogelijk zijn. Daarna heb je de mogelijkheid om dit verder uit te bouwen en je volledige potentie te gaan leven.

In control zijn is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit namelijk gewoon in jezelf. Om zulke krachtige resultaten te bereiken werken we alleen met met mensen die het lef hebben om te kiezen voor zichzelf, voor groei en het hoogst haalbare willen bereiken. “Be the person who decided to go for it”.

Onze belofte

Geef ons 100% en wij beloven je dat je uitgedaagd wordt zoals je nog nooit bent uitgedaagd. We confronteren je zoals je nog nooit gespiegeld bent en we luisteren naar je zoals nog nooit iemand naar je heeft geluisterd. Join us en stop met alle bullshit. Kies voor jezelf, doe wat nodig om jouw hardloopdoelen te bereiken. Je bent het waard!

Onze programma’s

  • Enforce run level 1 | 5-10 km leren hardlopen, Get fit
  • Enforce run level 2 | 5-10 km verbeteren, Be fit
  • Enforce run masterprogramma | halve of hele marathon, Topfit

Jochen Kronenberg
Enforce Waalwijk
Master Trainer

www.enforce.nl
0612916742

article
72947
Hardlopen iets voor jou?
Dinsdag 30 januari organiseert Enforce Waalwijk een (gratis) hardloop clinic om kennis te maken met
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20180111/hardlopen-iets-jou/
2018-01-11T21:37:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/01/11213704/enforce.png
enforce, hardlopen
Nieuws, Sport, Zakelijk