Saïd Bakari tekent tweejarig contract bij RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Saïd Bakari heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, met tevens een optie voor nog een jaar. De Fransman brak dit seizoen door in het vlaggenschip van de geelblauwen en debuteerde mede daardoor ook reeds voor het nationale elftal van de Comoren.

“In navolging van Nöel de Graauw en Nikki Baggerman zijn we blij dat we nu ook de goede ontwikkeling van Saïd kunnen belonen met een contract,” aldus Frank van Mosselveld. “Niet alleen binnen, maar ook buiten het veld is Saïd een echte prof die bereidt is om veel in zichzelf te investeren. Met zijn snelheid en goede individuele actie kan Saïd voor veel dreiging zorgen op de flanken, maar ook op het middenveld kan hij goed uit de voeten door zijn loopvermogen en het feit dat hij altijd op zoek is naar de voetballende oplossing. Wij hopen dat Saïd zijn goede ontwikkeling doorzet en dat dit contract hem motiveert om er de komende twee jaar alles uit te halen bij RKC Waalwijk.”

De 23-jarige Bakari maakte deel uit van de jeugdopleiding van Paris Saint Germain, tot de jeugd onder 17. Daarna speelde de Fransman voor diverse clubs in België, voordat hij in de zomer van 2017 neerstreek in Waalwijk. Inmiddels speelde Bakari reeds 16 officiële duels voor RKC Waalwijk, waarin hij goed was voor drie goals en één assist.

article
70848
Saïd Bakari tekent tweejarig contract bij RKC Waalwijk
Saïd Bakari heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, met tevens een optie voor
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20171205/said-bakari-tekent-tweejarig-contract-bij-rkc-waalwijk/
2017-12-05T19:24:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2017/12/05191452/said.jpg
Nieuws, Sport