Podiumplaatsen voor Karate-do Academie Itosu tijdens Dutch Open

Foto: Itosu

Zondag 19 november hebben de karateka`s van Karate-do Academie Itosu goed gepresteerd tijdens de Dutch Open for Youth in Almere.

Tijdens dit grote evenement waar vierhonderd deelnemers aan deelnamen uit verschillende landen pakte drie karateka`s van Itosu een podium plaats op het onderdeel kata (schijngevecht). Goud was er voor Jesse Smeets die in de categorie junioren al zijn tegenstanders met verlies naar huis toe stuurde en zelf het felbegeerde goud meenam. En door deze prestatie is Jesse verzekerd van uitzending naar het EJK in Rusland.

Ook Eva van der Velden was goed in vorm, al hoewel ze één partij verloor van wegen een balans fout knokte zij zich goed terug en versloeg in de herkansing haar tegenstander met 3-2, hierdoor werd Eva verdiend derde. Voor Rick Sonnema was het een dag met twee kanten, na een goede afgeronde poule, kwam Rick in de finale waar hij doordat één scheidsrechter snel nog zijn vlag wisselde na het fluitsignaal verloor met 3-2. Wel heeft ook Rick in zijn categorie de meeste punten om uitgezonden te worden naar het EJK volgend jaar in Rusland.

article
69872
Podiumplaatsen voor Karate-do Academie Itosu tijdens Dutch Open
Zondag 19 november hebben de karateka`s van Karate-do Academie Itosu goed gepresteerd tijdens de Dutch
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20171120/podiumplaatsen-voor-karate-do-academie-itosu-tijdens-dutch-open/
2017-11-20T11:32:30+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2017/11/20113154/Naamloos6.png
itosu
Nieuws, Sport