Het zit Red-Rag Tachos Heren 1 niet mee..

Foto: Tachos

Afgelopen weekend speelde Red-Rag Tachos de uitwedstrijd tegen Aalsmeer HS2. In de laatste seconde van de wedstrijd verloor de Waalwijkse Eredivisonist de wedstrijd nipt met 30-29.

Het is al de derde wedstrijd die de mannen van Frank Coenders niet om weten te zetten naar een winstpartij en dus gaan de punten aan Tachos voorbij. Een uitslag die volgens menigeen wel wat geflatteerd aandoet, want zoals gezegd werd er goed gespeeld. De slotfase van de wedstrijd werd Tachos helaas fataal met enkele fout keuzes en een aantal belangrijke missers verloor Heren 1 op het eind van de wedstrijd van de ploeg uit Aalsmeer.

“Dit is gewoon erg zuur”, zegt aanvoerder Cas Verbunt. “Op het nippertje verliezen is voor niemand leuk en we moeten de komende wedstrijden echt volop aan de bak willen we uit de onderste regionen blijven”. Red-Rag Tachos staat momenteel op een achtste plaatst in de competitie. Aanstaande zaterdag spelen ze de thuiswedstrijd tegen HARO uit Rotterdam. Verbunt is positief gestemd over deze wedstrijd: “We spelen wel steeds beter, ook als team. Dus het geluk moet een keer onze kant op vallen, dat we het niet alleen verdienen om te winnen, maar ook die verdiende punten krijgen, daar gaan we voor aanstaande zaterdag”. Red-Rag Tachos speelt om 20.30 uur in Sporthal De Slagen. Voorafgaand bent u van harte welkom om ook de jongens van de A1 te komen aanmoedigen tegen E&O uit Emmen.