Van der Linden Transport inmiddels 13 jaar hoofdsponsor van RWB

Foto: RWB

In 2004 leek het erop dat Voetbalvereniging RWB zonder hoofdsponsor verder zou moeten. Van der Linden Internationaal Transport-Opslag-Overslag was het die toen RWB uit de brand hielp en sinds die tijd prijkt de naam van het Transportbedrijf op de borst van de RWB-1 spelers.

Inmiddels maakt Van der Linden Transport deel uit van de Van der Linden Groep, waaronder nog twee onderdelen vallen, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW) en Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk). De drie zusterbedrijven werken nauw samen, waardoor Van der Linden Transport nu een totaalpakket biedt op logistiek gebied. Het familiebedrijf dat met o.a. Sander van der Linden de derde generatie Van der Linden aan het roer heeft is de laatste 13 jaar spectaculair gegroeid.

Ook RWB groeide in de laatste jaren spectaculair, op sportpark De Gaard groeide het uit van een vereniging van 500 naar 700 leden. Inmiddels heeft de voetbalclub uit Waalwijk West 35 teams ingeschreven in de verschillende KNVB-competities en lopen er op zaterdagochtend ca. 20 kanjers van 4-5 jaar te trainen die daardoor klaar worden gestoomd om competitievoetbal te gaan spelen.

Van der Linden Transport en RWB hebben daarmee een belangrijke overeenkomst die er toe heeft geleid dat dit Waalwijkse familiebedrijf inmiddels 13 jaar hoofdsponsor in van RWB.