Nikki Baggerman tekent eerste profcontract bij RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Nikki Baggerman heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een 2-jarig contract bij RKC Waalwijk. De blonde middenvelder sloot na een sterk seizoen bij RKC 2 in de voorbereiding op het nieuwe seizoen definitief aan bij de selectie van Peter van den Berg en maakte daar wederom een goede indruk.

“Nikki heeft zich vorig jaar ontzettend goed ontwikkeld bij RKC 2, waar hij als aanvoerder de ploeg naar promotie loodste. Met zijn goede spel, zijn echte winnaarsmentaliteit en leiderschapskwaliteiten past hij perfect in het profiel van het type speler dat wij graag zien bij RKC Waalwijk,” aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld. “Aan het begin van de voorbereiding is Nikki aangesloten bij het eerste elftal en hij heeft de afgelopen weken laten zien dat hij ook op dit niveau stappen blijft maken. We hebben er veel vertrouwen in dat hij zich de komende jaren verder zal blijven ontwikkelen bij RKC Waalwijk en zijn dan ook blij hem te kunnen belonen met dit 2-jarige contract. Daarnaast is de ontwikkeling van Nikki een groot compliment voor Erwin van Breugel en zijn staf van RKC 2, want Nikki is na Mohamed Mezghrani, Gigli Ndefe en Etienne Vaessen reeds de vierde speler die vanuit RKC 2 de stap naar het eerste elftal van RKC Waalwijk maakt en een profcontract tekent.”

Nikki Baggerman maakte vorig seizoen reeds zijn officiële debuut en speelde drie duels in de Jupiler League en één duel om de KNVB beker voor RKC Waalwijk.