Enthousiast na het EK? Meld je bij SSC’55 aan

Meisjes onder de 17
Foto: SSC

Ook zo genoten van het Nederlands dameselftal? Wat een fantastische prestaties leverden de Oranje Leeuwinnen de afgelopen weken. Met het absolute hoogtepunt de finale. Enthousiast geworden van voetbal? Wil je als vrouw of meisje gaan voetballen? Dan ben je bij SSC’55 aan het juiste adres.

SSC’55 is een gezellige vereniging in het hart van Sprang-Capelle, onderdeel daarvan is een bruisende dames- en meisjesafdeling. Een afdeling die de club verder wil gaan uitbreiden.

Eerder dit jaar trok het bestuur Ronny Birdja aan. De Waalwijker is vanaf het nieuwe seizoen niet alleen de trainer van Dames 1, hij gaat ook het meisjesvoetbal coördineren. Birdja verdiende zijn sporen bij de dames van Gilze en RWB.

Meisjes onder 11

Vrouwen en meisje van alle leeftijden kunnen zich direct aanmelden bij SSC’55. Kom je als Wesp, de jongste leeftijdscategorie bij SSC’55, dan krijg je samen met jongens van jouw leeftijd training. Vervolgens kom je in een gemixt team. Vanaf de leeftijdscategorie onder 13 kent SSC’55 een geheel volledig meisjeselftal. We hebben een meisjes onder 15 elftal en een meisjes onder 17 elftal.

In de senioren telt SSC’55 een elftal (Dames 1) en een zevental (Dames 2). Een zevental speelt op een half veld.

Aanmelden is heel eenvoudig. Via deze link kom je op onze aanmeldpagina. Scroll helemaal naar beneden en vul daar je gegevens in. Vervolgens neemt iemand van de club contact met je op. Weet je het nog niet helemaal zeker en wil je een keer meetrainen? Dat kan uiteraard ook. Je kunt gewoon op een trainingsavond aansluiten een team in jouw leeftijdscategorie.