R.W.B. Jeugdtoernooien gaan weer van start

Foto: RWB

De KNVB competities bij het jeugdvoetbal in heel Nederland lopen ten einde. Dit betekent zeker bij Voetbalvereniging RWB niet dat het voetbalseizoen is afgelopen.

Traditioneel organiseert de Jeugdafdeling van RWB aansluitend nog een aantal jeugdtoernooien, inmiddels staan er vijf toernooidagen op het programma. Daarnaast bezoeken de meeste RWB-team ook een toernooi die de collega voetbalverenigingen organiseren.

De deelnemende verenigingen aan de thuistoernooien van RWB komen uit heel Nederland, totaal doen er 109 teams mee aan de toernooien en is er ook dit jaar weer met teams uit Duitsland en Wales volop buitenlandse inbreng. Zo heeft voor het RABO JO11 (E)- toernooi twee teams van JSG Unna uit Unna-Bilmerich en SSV Muhlhausen uit Unna zich ingeschreven, en doen bij het AH Jansen JO13 (D)-toernooi SSV Muhlhausen en Holzwickerder Sport Club uit Holzwickede mee.

Bij het Harry de Louw / MIVENA JO15 (C)-toernooi hebben zowel bij het hogere en lagere toernooi teams van Pen-y-cae uit Wales ingeschreven en bij het JO17 (B)-toernooi SSV Holzwickede en SSV Muhlhausen ingeschreven, totaal dus 9 buitenlandse teams.

De toernooienreeks start in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 mei met het RABO JO11 (E) – en RABO JO9 (F)-toernooi.
Zaterdag 27 mei wordt het Harry de Louw / MIVENA JO15 (C)-toernooi gespeeld. In het weekend van 3 en 4 juni (Pinksteren) worden de laatste twee toernooien gespeeld. Zaterdag 3 juni het AH Janssen JO13 (D)-toernooi en zondag 4 juni het JO17 (B)-toernooi.