Krav Maga Streetdefence-Brabant start op 6 april in Waalwijk

Foto: Krav Maga Streetdefence-Brabant

Wil jij gratis trainen in de maand april? Dan heb je nog een paar dagen om je in te schrijven voor de opening van Krav Maga Streetdefence-Brabant.

Krav Maga is een zelfverdedigingsysteem dat gebaseerd is op de natuurlijke reactie. Hierdoor zijn de technieken gemakkelijker aan te leren en zie je op vrij kort termijn al progressie. Krav Maga zorgt ervoor dat je weerbaarder wordt tegen het dagelijkse actuele geweld. Denk hierbij aan bedreiging met een wapen, agressie meerdere personen, ongepast aanraken. Ook werken wij aan conditie, kracht, doorzettingsvermogen, omgevingsbewust en zal je merken dat je zelfvertrouwen stijgt. Krav Maga is een zelfverdedigingssport en geen vechtsport. Waar andere Budo sporten zich binden aan regels kent Krav Maga geen regels. Bij Streetdefence-Brabant trainen mannen en vrouwen gemengd. De minimale leeftijd die wordt gehanteerd is 15 jaar. Schrijf je snel in op www.streetdefence-brabant.nl voor de gratis proefles.

Sinds 2015 heeft Krav Maga Streetdefence-Brabant twee locaties in Oosterhout. In april gaan we uitbreiden en openen we een extra locatie in Waalwijk. Eigenaar Frank Schagen is ook één van de instructeurs samen met Ben Groeneveld. Beide hebben zij ruim 7 jaar Krav Maga ervaring en een breed scala andere Budo sporten, defensie en omgang met agressie.

Streetdefence-Brabant is een Internationale organisatie die zich in de top van de Krav Maga begeeft. Met meer van 25 scholen over heel de wereld o.l.v. Michael Ruppel 5e dan Black belt in Israëli Martial Arts. Michael Ruppel staat in Hall of Fame in Israël en Amerika van wegen zijn behaalde prestaties. Alle instructeurs moeten zich houden aan de verplichte instructeurs updates. Zo behouden wij de hoge kwaliteit die Streetdefence-Brabant biedt.

Vanaf 6 april starten wij in de gymzaal van de Balade in Waalwijk. Iedere donderdagavond vanaf 19:45 tot 21:00 uur. U kunt zich aanmelden voor een GRATIS proefles. Stuur een email naar [email protected] of bel: 0647676870.

Voor meer informatie over onze club verzoek ik u naar onze website te gaan (www.streetdefence-brabant.nl). Wij hopen jullie snel te zien op de training!

Facebook: https://www.facebook.com/streetdefencebrabant

 

Reacties