Financieel Adviesbureau Spierings maakt unieke deal met N.E.O.’25

Foto: NEO'25

Zelfstandig Adviseur Spierings van Regiobank Sprang-Capelle schenkt alle nieuwe leden een mooie rugzak. In de rugzak zit een “Jongwijspakket” waarmee kinderen verstandig leren omgaan met geld.

Je mag hier spreken over een uniek samenwerkingsverband. Bewegen en samen spelen horen bij de ontwikkeling van een kind. Uiteraard dragen nog veel meer zaken bij aan de ontwikkeling. Eén van die zaken is leren omgaan met geld. Financieel Adviesbureau Spierings willen de jonge leden van N.E.O.’25 graag daarbij helpen.

Financieel Adviesbureau Spierings is ruim 30 jaar gevestigd in Sprang-Capelle. Het team bestaat uit drie medewerkers. De eigenaren Mia en Erik Spierings en buitendienst medewerkster Meriam van Logten. U kunt bij hen advies inwinnen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank, verzekeringen en hypotheken. Persoonlijke aandacht en service staan bij hen hoog in het vaandel. Waar andere kantoren sluiten, blijft Spierings bij u in de buurt. Ze zijn het kantoor bij u om de hoek(Burg. Meyerstraat 27), waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt. U kunt zonder afspraak bij hen binnen lopen. Komt het overdag niet bij u uit? Geen probleem, want dan maken ze gewoon een afspraak in de avonduren. Kijk voor meer informatie op: www.fas.nl.

Erik Spierings is al lange tijd verbonden met NEO. In de jaren tachtig kreeg hij al bezoek van oud voorzitter Piet Boogers. Zoals we Piet kennen, werden het lange avonden tot in de late uurtjes. Het is bijzonder te noemen dat Spierings zoveel heeft met NEO. Zijn hart ligt namelijk bij het ijshockey. Wekelijks bezoekt hij samen met zijn vrouw Mia wedstrijden van de Tilburg Trappers. Zelf uitwedstrijden in Duitsland worden door hen bezocht. Je kunt dus spreken van echte fans! De laatste jaren is Erik enorm actief als sponsor voor de club uit Sprang. Voor de selectie sponsorde hij tassen. Spierings is ook terug te vinden op de vlaggen op sportpark “De Gaard”. Een aantal maanden terug schonk hij bidons voor de komende drie jaar. Het sponsor product “Rugzakken voor nieuwe leden” is hier aan toegevoegd. N.E.O.’25 wil Erik en Mia Spierings enorm bedanken voor deze mooie deal en hopen op een succesvolle en lange samenwerking!

Reacties