Spits Rob van Sonsbeek tekent bij RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Aanvaller Van Sonsbeek is de vierde zomerse aanwinst welke het team van trainer/coach Peter van den Berg komt versterken. De 21-jarige voetballer komt over van sv TOP en heeft met RKC Waalwijk overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen.

Algemeen directeur Remco Oversier is enthousiast over de komst van de spits: “Rob heeft bij sv TOP bewezen te beschikken over scorend vermogen en past goed in het profiel van het type speler waar wij naar op zoek waren. Met zijn snelheid en diepgang zorgt hij vaak voor veel voor gevaar in het vijandelijke strafschopgebied. We zijn verheugd dat een jongen uit de regio met groot potentieel gaat spelen in het shirt van RKC Waalwijk en geven hem alle tijd om te groeien naar het niveau wat we voor ogen hebben.’’

Rob van Sonsbeek begon op 6-jarige leeftijd met voetballen bij Litta (nu NLC’03) en zou al na vier jaar de overstap maken naar TOP, wat destijds Betaald Voetbal speelde. In de B-jeugd besloot de scorende spits te gaan voetballen bij de amateurs van sv TOP. Direct na zijn overgang maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van zijn nieuwe club. Na de afgelopen seizoenen vaak het net gevonden te hebben in het rood-wit van SV TOP, speelt hij de komende seizoenen in het geel-blauw van ons RKC Waalwijk.

article
24141
Spits Rob van Sonsbeek tekent bij RKC Waalwijk
Aanvaller Van Sonsbeek is de vierde zomerse aanwinst welke het team van trainer/coach Peter van
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20150603/spits-rob-van-sonsbeek-tekent-bij-rkc-waalwijk/
2015-06-03T07:59:35+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2015/06/rkc1.jpg
RKC Waalwijk
Sport