Maluku Oldstars Waalwijk: een week vol actieve en sociale evenementen

18 jun , 21:38 Nieuws
maluku oldstars waalwijk1
Afgelopen week waren leden van het Maluku Oldstars Waalwijk team actief op verschillende fronten, locaties en activiteiten. Onze inzet en enthousiasme brachten ons naar diverse evenementen waar we sport, gezelligheid en sociaal contact combineerden.
Dinsdag 11 juni waren we aanwezig bij het Libéma Open, waar onder leiding van de legendarische Tom Okker een clinic en wedstrijd werd georganiseerd voor senioren. Dit evenement, georganiseerd in samenwerking met het Nationale Ouderen Fonds en GO Waalwijk, bood waardevolle tips en tricks voor de deelnemers en eindigde met een spannende wedstrijd.
Op zaterdag 15 juni was het tijd voor de Tengara Cup in Nistelrode, waar de Maluku Oldstars Waalwijk ook vertegenwoordigd waren. Onder begeleiding van de ASM-trainers namen we deel aan een clinic en speelden een serieuze wedstrijd. Na het omkleden genoten we van een gezellige samenzijn met heerlijke saté, lontong, groente en kroepoek. Het feest ging door tot in de vroege avonduren, met opzwepende muziek en een feestelijke sfeer voor iedereen.
Daarnaast reisden enkele van ons op zondag 16 juni af naar Hamburg om het Nederlands elftal aan te moedigen, wat de week vol activiteiten en teamspirit compleet maakte.
Wil je ook met ons bewegen en op de hoogte blijven van onze activiteiten? Wij houden van beweging met een sociaal element. Bel of WhatsApp ons gerust op: 06-16145488.
Maluku Oldstars Waalwijk zet zich in voor een actieve en sociale levensstijl en nodigt iedereen uit om mee te doen. Blijf op de hoogte van onze volgende activiteiten en doe met ons mee!