iL Pranzo verlaagt prijzen

Foto:

ADVERTORIAL – iL Pranzo is, sinds 2005, een populaire broodjeszaak voor afhalen/bezorgen en cateringbedrijf in Waalwijk. Na de overname en verhuizing september 2022 was het de wens van het team om de prijzen te verlagen. Dat is gelukt. Onlangs heeft iL Pranzo zijn prijzen kunnen verlagen door middel van maatregelen om voedselverspilling, verpakking en inkoopkosten te verminderen.

Door een beter inzicht te krijgen in de vraag van de klanten en het bijhouden van de houdbaarheid van ingrediƫnten, kon iL Pranzo zijn voedselverspilling met bijna de helft verminderen. Het meeste wordt nu dagvers in eigen keuken bereid naar eigen receptuur en passend bij verkoophoeveelheid. Dit resulteerde in aanzienlijke besparingen, die worden doorgegeven aan de klanten in de vorm van lagere prijzen.

Bovendien heeft Il Pranzo zijn verpakkingskosten aanzienlijk verminderd door andere verpakkingen en materiaalgebruik. Ook heeft iL Pranzo zijn inkoop aangepast om zo de kosten van inkoop, ingrediƫnten en vervoerskosten te verlagen.

Deze maatregelen hebben ervoor gezorgd dat iL Pranzo zijn prijzen kon verlagen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het eten en de service. De klanten van iL Pranzo kunnen nu genieten van heerlijke broodjes en cateringdiensten tegen lagere prijzen, terwijl het bedrijf tegelijkertijd zijn ecologische voetafdruk verkleint.

Bij iL Pranzo kunt u van maandag t/m vrijdag van 10.00-15.00 afhalen of bestellen met gratis bezorging op www.ilpranzo.nl of www.broodjesservicewaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen