De Passie to GO

Foto: Passie van de Langstraat

WAALWIJK – Het beloofd een regenachtig weekend te worden. Wat doe je in een weekend waarin de bewolking en de regen overheersen? Je kunt natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten. Maar wat veel leuker is om te doen is het bezoeken van een gratis familie evenement.

De Passie to GO is een evenement voor jong en oud

Dé aftrap voor het GO-Waalwijk Festival een week later. De Passie To Go is een familie evenement met fantastische solisten van de Passie van de Langstraat 2022, het koor en een live band.

Een verhaallijn van hoop en liefde verbindt de nummers met elkaar. Dit wil je niet missen! In een tijd waarin er zoveel op ons af komt. Kun jij wel een boodschap van hoop gebruiken? Wil jij genieten van onze fantastische solisten, het koor en de live band en dat helemaal gratis? Heb jij wel zin in een familie uitje op een regenachtige zondagmiddag? Genieten van mooie muziek samen met een vriendin, je kinderen of de buurman?

Wil je er bij zijn?

Noteer zondagmiddag 18 september aanstaande in je agenda. Het optreden vindt plaats in het Huis van Waalwijk, Raadhuisplein 2, Waalwijk

Met medewerking van Stephan Peters, Mats Lodenstijn, Josefine Wijnhoven, Ebony Einmahl, Anne-Wil Biesheuvel, Lars Vloemans, Mary Boekema, Popkoor Voix-La en een Live band.

Regie: Belinda van Doorn

Aanvang: 14:30 uur
Inloop: vanaf 14:15 uur
Toegang: GRATIS

?

Dat kan zowel vooraf als achteraf bij Winterdijk30b

We zien je heel graag aanstaande zondag in het huis van Waalwijk

http://www.passievoordelangstraat.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen