(H)oorcafé Waalwijk is open op 8 september

Foto: (H)oorcafe

WAALWIJK – Op 8 september is (van 10.00 uur – 12.00 uur) het (H)oorcafé weer geopend. Onder het genot van koffie/thee, gezellig “buurten” met elkaar. Bij mooi weer kan dat op het zonnige terras van het Parkpaviljoen.

Het (H)oorcafé heeft mede tot doel om slechthorendheid op de kaart te zetten en is een ontmoetings- en inspiratieplek voor mensen met een gehooraandoening, familie, vrienden, collega’s en overige belangstellenden. Lotgenoten bij elkaar brengen om ervaringen uit te wisselen en te beseffen dat men er niet alleen in staat.

Erkenning en Herkenning.

Als lotgenoten is het belangrijk om elkaar te kunnen ontmoeten. Zo kan op een informele manier informatie uitgewisseld worden en ervaringen en tips worden gedeeld. Hoe fijn is het om met andere lotgenoten hierover te praten, mensen die precies weten wat jij meemaakt? Tevens zijn er ervaringsdeskundigen die adviezen kunnen geven op allerlei gebied.

Het café is laagdrempelig en gezelligheid staat voorop. De toegang is gratis, en is iedere 2e donderdagochtend van de maand, de eerstvolgende op 8 september, van 10.00 uur tot 12.00 uur, geopend.

Het (H)oorcafé wordt ondersteund door de GGMD (Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening voor doven en slechthorenden), Hoormij/NVVS en Brabant Oor (audicien). Voor een goede communicatie is zijn schrijftolken en aanwezig.

Het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a te Waalwijk is het adres van het (H)oorcafé.

Meer info: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen