Nieuwe pizza’s, dessert én Thick Shake bij Domino’s Waalwijk

Foto: Domino's

ADVERTORIAL – Domino’s introduceert een onweerstaanbare barbecue range. Er zijn drie nieuwe pizza’s aan het menu toegevoegd met het thema: Barbecue Goodness. De nieuwe actiepizza’s zijn al vanaf € 4.95 te bestellen bij afhalen. Ook zijn sinds kort de Thick Shake Cherry én Churros gevuld met chocolade te vinden op het menu van Domino’s Waalwijk.

De drie nieuwe pizza’s hebben als overkoepelend thema: Barbecue Goodness. Ontdek de pizza Honey Mustard Pulled Pork, Sweet Smokey Chicken en Spicy BBQ Pulled Pork. Als dat nog niet genoeg was, voegt Domino’s ook de Thick Shake Cherry en Churros gevuld met chocolade aan het menu toe. Heerlijk voor op een warme zomerdag! Het uitgebreide menu is te bekijken op www.dominos.nl.

50% korting op tweede pizza

Start de week goed met de Delivery Days deal van Domino’s. Iedere maandag t/m donderdag scoor je bij Domino’s Waalwijk de tweede pizza met 50% korting. Deze deal is geldig bij zowel bezorgen als afhalen op bestellingen die geplaatst zijn via de website van Domino’s.

Pizza als lunch

Domino’s Waalwijk is op woensdag t/m zondag al geopend vanaf 11:30 uur. Op deze dagen geldt een scherpe lunchdeal. Je haalt je pizza tot 16:00 uur af voor maar €5 per stuk. Drankje erbij? Dat kost dan maar €1 extra. Gebruik hiervoor de code 81646 via www.dominos.nl.

Ook voor bezorgen geldt er een speciale lunchdeal tot 16:00 uur. Je scoort dan een medium pizza naar keuze én een drankje voor €7.95. Om gebruik te maken van deze bezorgdeal vul je de code 51008 in via www.dominos.nl.

Super Saturday & Sunday

Ook in het weekend heeft Domino’s Waalwijk standaard een super scherpe deal. Iedere zaterdag en zondag kosten alle medium pizza’s € 5.99 bij afhalen. Ideaal!

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Drunen, Waalwijk of Kaatsheuvel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen