Sing, Swing Doe je Ding!

Foto: Koningsschool

300 bezoekers evenzoveel plakken cake, 135 enthousiaste kinderen in 28 spetterende optredens. Bij de Koningsschool en Linus Driessen wat het weer tijd voor een ouderwetse Sing, Swing Doe je Ding! Dinsdag 28 juni was het dan eindelijk zover, het Willem van Oranjecollege was voor 1 avond het decor van de showavond van het jaar van voor en door de kinderen van de Koningsschool en Linus Driessen.

Sing, swing, doe je ding? Wat is dat nou weer?

Al jaren organiseren wij bij de Koningsschool -en natuurlijk nu ook bij Linus Driessen- Sing, Swing, Doe je Ding! Sing, Swing, Doe je Ding is een show van en voor alle kinderen. Een avond vol vermaak waar kinderen op mogen treden voor een echt publiek op een echt podium! En er zijn echte presentatoren! Geen talentenjacht of wedstrijd, maar een avond waar ze mogen laten zien wat ze kunnen en willen doen op een podium.

En dat lieten de kinderen van de Koningsschool/Linus zich geen twee keer zeggen! Er waren maar liefst 28 fantastische optredens, van een complete klas kleuters met de pinguïndans tot een geweldige demonstratie turnen. Stefan en Lars uit groep vier gaven een echte stuntstepshow weg, en Bent uit  groep zes trad op als een ware Freddy Mercury, don’t stop me now!

De avond startte met koffie en liters ranja, want warm was het! Bij de koffie werd heerlijke zelfgebakken en versierde cake geserveerd. Wat een luxe, ontzettend veel ouders en grootouders zijn aan de bak gegaan om meer dan 300 mensen te voorzien van lekkers. De tafel met cake zag er zo goed uit dat verschillende bezoekers zich in een luxe bakkerij waande.

Knallend begin!

De presentatoren Jorg en Jan trapten de avond af met -letterlijk- een knal van een flink confettikanon. En dit gezellige duo zorgde ervoor dat de kinderen na elk optreden even in het zonnetje gezet werden. En dat confettikanon was zeker niet de enige, aan menig optreden werd nog even extra knal en kleur gegeven door het afschieten van de kanonnen door de mannen.

Uiteraard mochten de juffen van school niet ontbreken in het geheel, want als iedereen mag optreden, dan doen de juffen ook een duit in het zakje uiteraard. Met de elfjesdans, aankleding met echte ‘11jes’ en een uitstekende choreografie kreeg ook dit optreden de kinderen op de stoelen en banken!

135 artiesten!

Kortom… Groep 1/2Driessen met de Fittop10, Lynn, Yara, Livia & Lux als K4 met Waterval, bijna de hele klas 1/2a met Klap, klap, stap, stap, de kleuterklas 1/2b met het Vliegerlied en een echte vlieger, klas 1/2c met de Pinguïndans, CaiRev met een taekwondo demo, de kids van 2d/3a met een fantastisch decor en het optreden Worden wat je wil, het Feestteam van groep 3b waar het shirt uit ging en zwaaien maar, Jackie, Evy, Sanne en Loe met een prachtige dansoptreden, ZeemeerMeis met haar zelfgeschreven verhaal, de spectaculaire turndemo van Pien en Ize, een prachtige performance van Jos op de saxofoon, The Rocketboys op de stuntstep, Elinor en Juul met een praktisch professioneel dansoptreden, Anne met prachtig spel op de piano, de Fitte Meiden Nienke, Noor en Merel met een gaaf optreden, Naomi en Iris die wel weten hoe het danst, de stoere mannen en een meid uit groep 7 met een optreden in Gangnam Style, Bent; niet te stoppen als Queen, Eva Isis, en Lisa als prachtige vogeltjes met de Vogeltjesdans, de stoere Bankzitters Joep en Stan met live zang, de TikTokDance toppers Nienke, Sophie, Noor en Fiene, Roos met een mooie turndemo, Ira en Jewel; echte Sugerbabes met wisselende outfits en tot slot groep 8 inclusief DJ, van links naar rechts… jullie hebben het allemaal fantastische gedaan!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen