OBS van der Heijden viert feest!

WAALWIJK – OBS van der Heijden viert vrijdag 1 juli feest. Om 8.30 uur zijn we de ochtend feestelijke gestart met de ouders en leerlingen om de lancering van het nieuwe logo, de nieuwe missie/visie en de nieuwe website te vieren. Na een toespraak van Linda van Beek (directeur van OBS van der Heijden) en het gezamenlijk zingen van ons schoollied zijn we de feestochtend van start gegaan.

Onze leerlingen hebben deze ochtend allemaal een workshop bijgewoond in het kader van culturele vorming. Dans, slagwerk en theater, het kwam allemaal aan de orde. Om 12.00 uur zijn alle ouders uitgenodigd voor ons klapstoelconcert. De leerlingen van onze school hebben met veel enthousiasme het geleerde uit de workshops laten zien aan onze ouders. Daarna was er nog ruimte voor een hapje en een drankje.

OBS van der Heijden was toe aan vernieuwing. Samen met het team is nagedacht over de visie en missie van ons school. In januari 2019 zijn wij in ons prachtige gebouw gehuisvest ‘Kindcentrum Zanddonk’ samen met onze collega-school Pater van de Geld en kinderopvang Mikz. Inmiddels is er een mooie nieuwe vlag geplaatst en zijn de gevelpanelen geplaatst zodat ook aan de buitenkant van ons Kindcentrum goed zichtbaar is welke partijen in het pand gehuisvest zijn.

Het logo van OBS van der Heijden heeft een metamorfose ondergaan en onze kernwaarden, waar wij voor staan, zijn herzien. Wij bieden doelgericht onderwijs in een veilige leeromgeving waarin ieder kind gezien wordt. Wij vinden het belangrijk om op een open en transparante wijze samen, met de leerlingen en de ouders, verantwoordelijk te zijn voor alles wat er in en om de school gebeurt. Hierin staat het kind voor ons centraal. Op onze website www.obsvdheijden.nl vindt u alle informatie over onze school.

Wij laten onze school graag aan u zien. U kunt hiervoor contact opnemen met Linda van Beek via [email protected]. We zien jullie graag op OBS van der Heijden!

Wij kijken terug op een geslaagde feestochtend met onze leerlingen en ouders.obs

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen