Kinderopvang De Kindereijk vierde haar 10-jarig jubileum!

Foto: De Kindereijk

WAALWIJK – Kinderopvang De Kindereijk bestond donderdag 12 mei j.l. tien jaar. Een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij is gegaan. De gehele week was het feest voor de kinderen, met als hoogtepunt het feest voor de ouders en kinderen op zaterdag 14 mei. Het thema safari zorgde voor een “wild” feestje waar nieuwe avonturen werden gemaakt.

De Kindereijk is tien jaar geleden opgericht door Wil en Vivian Looijen aan de Eerste Zeine in Waalwijk. Gedurende de jaren is de locatie uitgebreid, maar ook het aantal kinderen. Tijdens de feestweek, geheel in het thema safari, werd alles uit de kast gehaald voor de kinderen, ouders én leidsters. Apenkooien in de gymzaal, een heerlijke klimmiddag in Monkey Town en een bezoek aan Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg waren enkele uitjes die gedurende de week gemaakt werden. Ook binnen de muren van De Kindereijk was er ruimte voor het thema. Zo werden er safarikoeken gebakken en was er een safaritocht door de recent aangelegde belevingstuin.

Voor ieder kind is het feest!

Iedere dag bij De Kindereijk is het al een feest voor de kinderen, maar zaterdag 14 mei was dit extra zichtbaar. De locatie was volledig omgetoverd tot een ware jungle. Zowel binnen als buiten waren er diverse activiteiten. Van Dierenpark De Oliemeulen waren er dieren waaronder een echte uil, slang en reuzenslak. Leerzaam en soms ook spannend. De kinderen konden ook creatief los gaan op het maken van maskers, schminken, cupcakes versieren én zelf de leukste foto’s en filmpjes maken in de photobooth samen met Toby de tijger. De oudere kinderen konden de strijd aangaan op een grootse stormbaan en lasergamen. Het was een geslaagde middag voor ouders, kinderen en leidsters. De Kindereijk kijkt dan ook uit naar het volgende jubileum!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen